Vi sänder rallyradion 2024

Svensk Bilsports rallyradio består av en rutinerad och kunnig kvintett som tar dig genom radiosändningarna.

I studion:

Sebastian Bourghardt (Programledare/Producent)

Sebastian är en van rallyradio-programledare, som sedan 2014 rattat sändningarna från bland annat Rally-SM och på senare tid Rally Sweden och EM-rallyt Royal Rally of Scandinavia. Tillsammans med Sofie i studion levererar Sebastian resultat, tider, analyser och har koll på allt du behöver veta om rallyt.

Sociala medier: Instagram

Sofie Lundmark (Expert)

Sofie Lundmark är rallyexpert som tidigare suttit i studion hos P4 Värmland och jobbat som reporter år Rally Live. Hon är en duktig co-driver med SM-guld på meritlistan. Sitter tillsammans med Sebastian i studion och ger expertanalyser under tävlingen.

Sociala medier: Instagram

Reportrar:

Lars Jonsson (Reporter)

Lasse ”Cykelhandlarn” Jonsson är en Rally Sweden-veteran, som vart med i rallyradion sedan 1992. Under Rally Sweden kommer Lars göra målintervjuer med förarna från sträckorna.

Robin Nilsson (Reporter)

Robin Nilsson är ny i gänget för 2024. Vanligtvis hör du Robin som kommentator på Viaplay Motor, men har även jobbat mycket ihop med Per och Sebastian i radion från SM genom åren. Under Rally Sweden kommer Robin göra målintervjuer med förarna från sträckorna.

Sociala medier: Instagram

Per Johansson (Reporter)

Per Johansson är en van rallyreporter, som tillsammans med Sebastian bevakat Rally-SM sedan 2014, och på senare tid även de svenska VM- & EM-tävlingarna. Under Rally Sweden kommer Per göra vara ambulerande reporter och speaker på Red Barn Arena.

Sociala medier: Instagram

Kontakta oss oss genom att klicka här.

🔴 Lyssna LIVE:

📻 FM-Frekvekvenser:

Umeå: 102,3MHz (Pop&Rock)

Vännäs: 103,0MHz (Rockstar)

📱Lyssna via app:

För bästa upplevelse av lyssning via mobilen rekommenderar vi appen Svensk Bilsport TV.

Ladda ner appen för att lyssna.

Download on the App StoreGet it on Google Play